Nationale U16 gaat voor 9e plaats

Beau Baars en het Nederlandse U16 team zullen in de Europese kampioenschappen te MIskolc (Hongarije) niet hoger dan de negende plaats kunnen komen. Vrijdag speelt de selectie van bondscoach Bart Sengers een wedstrijd tegen Griekenland, die dan gewonnen moet worden.

 

Foto: Ruud Fokke

 

 

De beide laatste wedstrijden van de U16 tegen Frankrijk en Kroatië eindigden in nederlagen. De wedstrijd tegen Frankrijk eindigde vrij kansloos in een 70-44 nederlaag. Beau deed 7 minuten mee en schoot een driepunter raak.

Vanavond had de U16 kansen tegen Kroatië, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind met 54-62. Beau mocht drie minuten meedoen. Esther Fokke werd topscorer met 16 punten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.