Beau Baars met nationale U16 in Hongarije

ProBuild-speelster Beau Baars is momenteel met de nationale U16 in Miskolc, een plaats in het oosten van Hongarije. Onder de inspirerende leiding van bondscoach Bart Sengers (Eurosped) doen de Nederlandse meiden het tot nu toe goed.

 

Via zeges op Duitsland en Italië en verlies van Spanje drong het Nederlands team door tot de tweede ronde, alwaar het een poule vormt met Tsjechië, Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatiê. De overwinning tegen Italië en de nederlaag tegen Spanje worden meegenomen.

Vandaag verloren de meiden met 52-68 van de Tsjechische Republiek. Lang kan er niet bij de pakken neergezeten worden, want morgen volgt de wedstrijd tegen Frankrijk.

En Beau? Die pakt zo nu en dan een minuutje mee, maar zit vooral op de bank. Niettemin een mooie ervaring voor de jonge Landsmeerse pointguard, die volgend seizoen achter Molly McDowell en Sanne van Dongen aan de slag mag in het eerste team van ProBuild Lions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.