Interview Jesse Korf

In 2010 was Jesse Korf nog assistent coach bij de University of Texas, afgelopen seizoen coachte hij de U20 van BC Apollo en was assistent van coach Laki Lakner bij ProBuild Lions. Het U20-eredivisie team was een gezamenlijke Amsterdams-Landsmeerse onderneming, met als belangrijkste doel talenten voor te bereiden op de eredivise. De samenwerking wordt volgend jaar wegens succes geprolongeerd. Maar liefst zes meiden zullen zowel in de U20 als in het eredivisieteam van ProBuild Lions acteren. Onder hen twee nieuwe toptalenten: Tessa de Bie van Akrides en Mirthe Meskers van Den Helder. In het onderstaande interview vertelt Jesse Korf er meer over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.