Rentree Bos; Hartman en Keppy geblesseerd

Volgens coach Laki Lakner zal Belinda Bos vanavond hoogstwaarschijnlijk haar rentree maken. Belinda blesseerde in de allereerste training van dit seizoen haar knie en speelde dit seizoen nog geen wedstrijd. Met de play-offs in zicht is haar terugkomst hoogst welkom: Belinda Bos was vorig seizoen ProBuild’s beste Nederlandse speelster, met een gemiddelde van 12 punten en 7 rebounds per wedstrijd, waarbij 47% van haar schoten doel troffen.

Daar tegenover staat het hoogstwaarschijnlijke niet-meespelen van Kim Hartman en Dewi Keppy. Zij kwamen woensdag op de training met elkaar in botsing, waarbij een aantal voortanden van Kim eindigden in het voorhoofd van Dewi en beide speelsters naar het ziekenhuis moesten afreizen. De wond in het voorhoofd van Dewi Keppy kon geplakt worden, terwijl het gebit van Kim Hartman tandheelkundige reconstructie zal moeten ondergaan.