Drie Lions in All Star Gala

Kim Hartman, Molly McDowell en Marlous Nieuwveen zijn uitgekozen om mee te doen aan het All Star Gala op 24 maart. Zij vormen een team samen met Zera Butter, Loyce Bettonville, Richelle van de Keijl (CTO), Tessel van Dongen, Laura Kooij (Den Helder) en Anouk Biesters en Fieke Ligthart (Lekdetec). Coach is Bart Sengers van Eurosped.

Het andere tean bestaat uit: Karin Kuijt, Corine Manuputty, Ingrid van der Plas (Grasshoppers), Rachel Roubehie Fissa, Laura Hochstetler, Natalie van den Adel, Lisa van den Adel, Jantine Kraak (Challenge Sports Binnenland Rotterdam), Marianne van der Hoek en Sharon Lammerink (Eurosped Twente). Coach is Pieter Kodde van Binnenland.

Kim Hartman doet ook mee aan de driepuntscontest.

Het All Star Gala vindt plaats op zaterdag 24 maart in het Topsportcentrum te Rotterdam. De organisatie is in handen van de Vrouwen Eredivisie Commissie (VEC). De keuze van de speelsters kwam tot stand via een enquête onder speelsters en coaches en een internet-poll.


Kim Hartman