Niet lang nagenieten voor BC Apollo Meiden U20

De dames van BC Apollo Meiden U20 hebben niet al te lang de tijd om na te genieten van hun overwinning tegen Eurosped van afgelopen zondag.

Uiteraard werd er deze week gewoon weer getraind. Bovendien kon een aantal speelsters nog wat extra speelminuten maken in een oefenwedstrijd tussen BC Apollo Dames 1 en Probuild Lions dames 1 op dinsdag. Bij Probuild speelde Nina Burgert een verdienstelijke wedstrijd en Bloeme van der Zwan speelde mee bij BC Apollo.

Vanaf maandag werd de focus al snel weer gelegd op de volgende wedstrijd. Deze vindt alweer op de vrijdagavond plaats. Sneeuw en kou dienende is in Barendrecht, Binnenland om 20.45 uur de tegenstander. Dit wordt een stevige klus, want de Barendrechtse dames staan in de top-5. Zij hebben iets recht te zetten, want zij werden vorige week ruim verslagen door de koploper Lokomotief.

[Door Frank Volkers]