Eurosped Twente bezoekt Landsmeer

Zaterdag ontvangt ProBuild Lions bezoek uit Twente: Eurosped. Het jonge team van coach Bart Sengers staat op dit moment onderaan de ranglijst met twee gewonnen wedstrijden.

Toch moet Eurosped niet onderschat worden. In veel gevallen bezorgde het Twentse team de tegenstander een lastige avond. Zo sleepte vorige week het CTO in eigen huis de 78-70 overwinning pas in de tweede helft uit het vuur na met rust 9 punten achter gestaan te hebben. Maar ook ProBuild had het moeilijk in de laatste wedstrijd tegen Twente. In Tubbergen wonnen de Lions op 11 december te nauwernood met 47-54 in een van hun vele low-scoring-games van dit seizoen.

Goed nieuws is dat Daniëlle de Vreede wat minuten mag maken en dat we waarschijnlijk ook Nadine Boesaart weer even op de vloer mogen begroeten.

1 thought on “Eurosped Twente bezoekt Landsmeer

Comments are closed.