Zaterdag STOL Grasshoppers

Zaterdagavond speelt ProBuild Lions weer eens een thuiswedstrijd. STOL Grasshoppers komt dan op bezoek. Een gemakkelijke wedstrijd zal het niet worden, al is het alleen maar omdat geen enkele wedstrijd in deze competitie een gemakkelijke is. Dat bleek afgelopen dinsdag wel in de uitwedstrijd tegen rode-lantaarndrager Den Helder.

Maar bovendien STOL Grasshoppers een gevaarlijk team, dat ineens kan vlammen en de tegenstander het nakijken geeft. Niet voor niets zitten de Katwijksen ProBuild op de hielen in de rangschikking. Onverwacht wisselde Grasshoppers begin januari van coach. De altijd inspirerende Bo Melis vertrok en werd vervangen door de in Landsmeer ook niet onbekende Burhan Alibegovic. Twee coaches met twee verschillende stijlen: het wordt interessant om te zien hoe de impact zal zijn op het spel van de Katwijkse ploeg.

De wedstrijd in het ICL begint om 19:30 uur.