Klus in de avonduren voor BC Apollo Meiden U20

Na een drukke week spelen de meiden van BC Apollo een uitwedstrijd in Katwijk. De wedstrijd wordt dit keer gespeeld op de vrijdagavond. Grasshoppers is de tegenstander.

Het wordt een interessante klus en zaak voor het team om te kijken hoe het er echt voorstaat op dit moment. Afgelopen weekend werd een goede wedstrijd gespeeld tegen de Black Eagles, maar Grasshoppers is van een iets ander kaliber.

De terugkeer van geblesseerde speelsters na de kerstpauze heeft zeker een positief effect gehad op het spel. Toch is het jammer dat nog niet iedereen fit is. Het intensieve programma van trainen en spelen laat meer sporen achter dan je eigenlijk zou willen.

Het blessurespookhuis laat het team namelijk maar niet met rust. Juist wanneer er weer meiden terugkomen van hun blessure, raken er weer anderen geblesseerd. De blessurelijst bestaat momenteel uit Thelma, Michelle en helaas konden we ook Sybel nog aan de lijst toevoegen. Zij liep bij een training van BC Apollo Dames 1 een enkelblessure op. Op het moment van schrijven van deze voorbeschouwing is haar status onduidelijk.

De wedstrijd begint om 20.45 uur.

[Door Frank Volkers]