Presswood doet mee

In de vorige post schreven we dat coach Laki Lakner nog niet wist of hij Christine Presswood zou laten meespelen. Waar deze twijfel uit voortkwam, was de vraag of de werkvergunning voor Presswood wel op tijd zou binnenkomen. Inmiddels is deze – op de valreep – in Landsmeer gearriveerd en is ook de verblijfsvergunning voor de Amerikaanse geregeld. Presswood speelt dus mee morgen. Coach Lakner heeft inmiddels een goede indruk kunnen krijgen van zijn nieuwe aanwinst. “Ik ben ervan overtuigd dat Christine ons beter gaat maken”, zei hij. “Ze is allround en ze staat ook haar mannetje aan de verdedigende kant van het veld. Dat ze morgen meteen de sterren van de hemel speelt, is niet waarschijnlijk; dat verwacht ik ook helemaal niet van haar. Ze moet de spelletjes nog leren en wennen aan onze speelstijl. Dat wil ik het verwachtingsvolle publiek alvast even meegeven.”