Bezoek uit Barendrecht

Het nieuwe jaar begint zaterdag meteen al met een kraker tussen de nummers 1 en 2 van de eredivisie. Challenge Sport Binnenland Rotterdam en ProBuild Lions staan bovenaan met een gelijkaantal winst- en verliespunten. De Lions voerden dit seizoen al enkele enkele interessante gevechten met de concurrent uit Barendrecht: de Supercup, twee competitiewedstrijden en een bekerwedstrijd. Alleen de competitiewedstrijd in Rotterdam leverde verlies op; de andere drie keren trok ProBuild aan het langste eind. Dat is een hele mooie score, want ProBuild werd in de eerste helft van het seizoen door blessures geteisterd en Binnenland is een afgewogen en goed gecoacht team met veel talent. Vooral de bekerwedstrijd in Barendrecht sleepten de Lions voor de poorten van de hel weg, na een achterstand van 12 punten aan het einde van het derde kwart.

De Lions beginnen het derde kwart van de competitie met wat meer speelsters dan waarmee ze het eind 2011 moesten doen. Het ziet ernaar uit dat Marie Hoogstraten weer kan meespelen. Kniepatiënten Daniëlle de Vreede en Nadine Boesaart trainen volop mee en “zitten er tegenaan”, aldus coach Laki Lakner, maar gaan komende wedstrijd nog niet spelen. Of coach Lakner de nieuwe Amerikaanse aanwinst Christine Presswood al zal laten spelen is nog onzeker.

http://www.ustream.tv/channel/probuild-lions-dames-1

1 thought on “Bezoek uit Barendrecht

Comments are closed.