Interview coach Laki Lakner

Johan Kaal, de man achter ProBuild Lions Web-TV, maakte een wat langer interview met coach Laki Lakner. In het interview analyseert de hoofdcoach van de Lions de eerste helft van het seizoen en blikt vooruit op de tweede helft. Lakner zegt blij te zijn met het resultaat tot nu toe, maar niet met het vertoonde spel. De resultaten zijn bereikt doordat de Lions minder punten toelieten dan wie dan ook in de eredivisie. Aanvallend leed het spel echter onder de magere schotpercentages. Vooral vanachter de driepuntslijn deden de Lions het niet best, met een gemiddelde van 24% rake schoten. Coach Lakner hoopt in de tweede helft van het seizoen een betere balans in zijn team te krijgen door de terugkomst van enkele geblesseerde speelsters en het aantrekken van de Amerikaanse schutter Christine Presswood. Op de vraag met welke Amerikaanse speelster van ProBuild Christine Presswood het beste te vergelijken is, antwoordt Lakner dat Presswood qua spel misschien het meeste lijkt op Amy Taylor, die in in 2006-2007 een belangrijke bijdrage leverde aan bij het behalen van het Nederlandse kampioenschap.