ProBuild vrijdag naar Barendrecht voor bekerwedstrijd

Vrijdagavond speelt ProBuild Lions de kwartfinale van de beker tegen Challenge Sports Binnenland Rotterdam. Dit keer ontmoeten de Lions Binnenland in de oorspronkelijke thuishaven te Barendrecht: sporthal De Driesprong. De winnaar van de strijd heeft het in de halve finale op papier relatief gemakkelijk. De strijd gaat dan tegen een promotiedivisieteam: BC Apollo of het Groningse Groene Uilen.

De wedstrijd in De Driesprong begint om 20:45 uur. Challenge Sports zal een live stream van de wedstrijd verzorgen. We zullen deze ook op onze website plaatsen. Toch is het natuurlijk leuker om zelf naar Barendrecht te komen om de Lions aan te moedigen. Het adres van De Driesprong is: Marijkesingel 22, Barendrecht. Er gaat dit keer geen bus.

1 thought on “ProBuild vrijdag naar Barendrecht voor bekerwedstrijd

Comments are closed.