BC Apollo: loodzware klus tegen Lokomotief

Deze week wacht de meiden U20 van BC Apollo een loodzware klus, maar we zijn en blijven optimistisch. De meiden gaan namelijk voor een daverende sensatie zorg dragen. Lokomotief gaat dit weekend zijn eerste wedstrijd verliezen en BC Apollo gaat de tweede wedstrijd winnen. De NBA komt dit seizoen ook langzaam op gang en de resultaten van de meiden van BC Apollo gaan volgens dezelfde rustige opbouw.

Nu even in ‘the more realistic mode’…. Lokomotief is de onbetwiste koploper van de eredivisie van dit moment. We zijn bijna op de helft van de competitie en Lokomotief heeft nog niet verloren. Ik vraag me ook af van wie ze zouden kunnen verliezen. En als je de standen in diverse competities eens bekijkt, zie je dat deze vereniging goed bezig is. Er zijn sterke teams in alle leeftijdsklassen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

De meiden van Apollo gaan er een leuke wedstrijd van maken. De wedstrijd wordt zaterdagmiddag gespeeld in Rijswijk en begint om 14.15 uur.

Door: Frank Volkers

1 thought on “BC Apollo: loodzware klus tegen Lokomotief

Comments are closed.