BC Apollo meiden U20 thuis tegen Lekdetec Batouwe

A.s. zondag 20 november spelen de meiden U20 van BC Apollo thuis tegen Lekdetec Batouwe. De wedstrijd is de eerste van een serie van twee thuiswedstrijden. Na de volgende week, ook thuis tegen Celeritas Donar wordt het duidelijk of onze meiden kunnen aanhaken bij de middenmoot.

Dit wedstrijdschema overziend, kunnen we meteen twee verre uitwedstrijden achter elkaar bijschrijven voor maart 2012, eerst uit naar Bemmel en daarna uit naar Groningen, dat u er vast even rekening mee houdt!

Aanhaken of af van de rand afvallen, dat is dus het thema voor de komende weken. De meiden moeten aan de bak, maar zijn goed uitgerust. Coach Jesse Korf deelde een dagje trainingsvrij uit aan het begin van de week om even bij te komen van alle schoolperikelen van de voorgaande weken en om kleine blessures te laten genezen. Vanaf dinsdag was het vizier weer vol op de wedstrijden gericht. Details die in de vorige wedstrijd mis gingen zijn geïdentificeerd, benoemd en er is keihard op getraind.

De wedstrijd begint om 14.00 uur in de Apollohal.

Door: Frank Volkers