Lions op bezoek bij Challenge Sports

Woensdagavond 16 november speelt ProBuild Lions een belangrijke uitwedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam. Daar wacht mede-koploper Challenge Sports Binnenland Rotterdam, de club met de langste naam van de eredivisie. De Lions hebben geen goede herinneringen aan de locatie: vorig seizoen werden ze daar op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de halve finale van de play-offs.

Inmiddels hebben ProBuild en Challenge Sports sindsdien al weer twee ontmoetingen achter de rug, die beide gewonnen werden door de Lions. Net als ProBuild lijkt Binnenland nog niet optimaal te draaien, maar wint het Barendrechts/Rotterdamse team voldoende wedstrijden. Morgenavond wordt uitgemaakt wie voorlopig het alleenrecht krijgt om zich koploper te noemen.

ProBuild zal opnieuw slechts acht speelsters in het veld kunnen brengen. Nadine Boesaart, Belinda Bos, Sanne van Dongen, Marie Hoogstraten en Daniëlle de Vreede zijn nog steeds geblesseerd. Heel misschien kan laatstgenoemde haar eerst minuten sinds ruim een jaar maken. In elk geval kan de rentree van coach Lakner na drie wedstrijden schorsing tegemoet worden gezien.

De wedstrijd begint om 20:00 uur. Vanwege het vroege tijdstip zal er geen bus rijden. Wel wordt er een live stream verzorgd vanuit Rotterdam: http://www.livestream.com/csbrotterdambasketball

1 thought on “Lions op bezoek bij Challenge Sports

Comments are closed.