Zaterdag bezoek van STOL Grasshoppers

Zaterdag ontvang ProBuild Lions STOL Grasshoppers. De Katwijksen wonnen tot nu toe net als ProBuild twee wedstrijden. Dinsdag boekten zij in eigen huis een zwaar bevochten overwinning op Challenge Sports. Er was een verlenging voor nodig.

Grasshoppers stelde deze week een nieuwe Amerikaanse aan: Kelli Valentine van Portland State University (Big Sky, NCAA1). In haar senior year scoorde de powerforward 11,5 punten en pakte 7,1 rebounds. Het lijkt wederom een goede keus te zijn van coach Bo Melis.

Het gehavende ProBuild Lions gaat het misschien lastig krijgen zaterdag. Nu Sanne van Dongen zich ook in de ziekenboeg heeft moeten melden met een gebroken hand, beschikt de coaching staff over niet meer dan zeven inzetbare speelsters.

De wedstrijd in het ICL begint om 19:30 en wordt opnieuw live uitgezonden op deze website en ons kanaal op Youstream.

1 thought on “Zaterdag bezoek van STOL Grasshoppers

Comments are closed.