Zaterdag bezoek van CTO Amsterdam

Zaterdag ontvangt ProBuild Lions het CTO Amsterdam. Het talententeam is ten opzichte van vorig seizoen behoorlijk vernieuwd. Er zijn acht nieuwe speelsters. Om enkele van de meest bepalende te noemen: Maxime Essenstam, Richelle van der Keijl en Zera Butter trainden vorig seizoen al bij het CTO, maar speelden voor Den Helder en Willemijn Kallenberg kwam uit voor Challenge Sports Binnenland Rotterdam. Laatstgenoemde is overigens geblesseerd.

Misschien mede daarom verloor CTO de eerste wedstrijd met 88-59 van Lekdetec (maar verlies in Bemmel kan de beste overkomen). Het weekend daarop werd echter wederom een stevige nederlaag geleden, dit maal tegen Challenge Sports. In eigen huis verloren de talenten afgelopen weekend met 60-82.

Maar daarover geen zorgen: gezien het aantal trainingsuren dat het CTO maakt, gaan de resultaten ongetwijfeld allengs beter worden. En dan zullen de wedstrijdverslagen op www.ctovrouwenbasketball.nl vast ook wel weer in omvang groeien.

We rekenen op een fraaie wedstrijd, zaterdag. De bal wordt in het ICL om 19:30 uur omhoog gegooid.

1 thought on “Zaterdag bezoek van CTO Amsterdam

Comments are closed.