Duel om de eerste punten voor BC Apollo MU20

Komende zaterdag is het voor BC Apollo MU20 zaak om de eerste overwinning te gaan halen. In een rechtstreeks duel om de onderste plaats in Tubbergen is Eurosped Twente de tegenstander.

Ook de Tukkers wisten dit seizoen nog niet te winnen. Het doelsaldo doet vermoeden dat het voor Apollo een makkelijke wedstrijd zou moeten worden. Met deze constatering is de wedstrijd natuurlijk nog niet gespeeld. Apollo leed kleine nederlagen tegen Den Helder, Black Eagles en een wat grotere tegen Grasshoppers. Eurosped staat inmiddels op -155 na flinke nederlagen tegen Grasshoppers, Ubal en Den Helder.

Aan de voorbereiding op de wedstrijd kan het dit keer niet gelegen hebben. De hele week is er keihard getraind, maar met name donderdagavond vielen de driepunters moeiteloos………op een bekende Amsterdamse bowlingbaan tegenover een al even bekend Amsterdams tentoonstellingsgebouw.

[Door: Frank Volkers]