Zaterdag naar Bemmel

Zaterdag reist ProBuild Lions naar Bemmel voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Daar huizen oude bekenden als coach Robin Hollander, de zussen Biesters en sinds vorige week ook Tanya Bröring, die zichzelf daar even geparkeerd heeft in afwachting van een nieuw contract bij een buitenlandse club. Dat was geen slechte zet van het Bemmelse management, want Tanya hielp vorige week haar team met een productie van 37 punten aan een fraaie overwinning op het CTO.

Bij ProBuild raakt intussen de ziekenboeg steeds voller. Nadine Boesaart en Daniëlle de Vreede verblijven er voor langere tijd, maar ook Belinda Bos en Marie Hoogstraten zullen zaterdag nog niet spelen. Daarbij komt dat afgelopen zaterdag Demelza ten Caat (licht) door haar enkel ging en ook niet zal kunnen spelen. Kim Hartman was deze week ziek en heeft niet kunnen trainen. Gelukkig blijven er dan nog steeds een stuk of zeven, acht gezonde speelsters over, maar voordeel is het niet.

De wedstrijd begint om 21:15 uur. De Arriva-touringcar vertrekt om 17.45 uur uit Landsmeer.


Vier van de geblesseerden

1 thought on “Zaterdag naar Bemmel

Comments are closed.