Stevige klus voor BC Apollo MU20 in eerste Landsmeerse thuiswedstrijd

[door Frank Volkers]

It ain’t over, till it’s over! Dat is een bekende uitspraak uit de Amerikaanse sport, die woensdagnacht zeer van toepassing was in het honkbal. In zowel de National als de American League werd play-off deelname beslist in de allerlaatste van 162 competitiewedstrijden.

Voor de basketballers is het seizoen allesbehalve “over”. De meiden U20 van BC Apollo krijgen dit weekend een stevige klus te klaren. In het Indoorcentrum in Landsmeer is Grasshoppers de tegenstander. Het team uit Katwijk staat bovenaan en heeft zijn beide wedstrijden met flinke cijfers gewonnen. Voor de Amsterdams / Landsmeerse combinatie is er dus werk aan de winkel.

De wedstrijd begint om 17.00 uur en gaat vooraf aan de competitiestart van Probuild Lions dames 1.

1 thought on “Stevige klus voor BC Apollo MU20 in eerste Landsmeerse thuiswedstrijd

Comments are closed.