Nieuwe sponsor: Triple Showtechniek

We begroeten een nieuwe sponsor: Triple Showtechniek, professionals in audio-, licht- en beeldtechniek. Triple Showtechniek zal de geluidsapparatuur gaan leveren voor de omlijsting van wedstrijden, waardoor we het nog een stukje professioneler kunnen maken dan het nu al is.

Triple Showtechniek is een onderneming die een gewaardeerde plaats heeft verworven in de wereld van de professionele audio-, licht- en beeldtechniek. Als innovatief en vooruitstrevend AV bedrijf, blijft Triple investeren in kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen. Door middel van goed opgeleide, enthousiaste medewerkers heeft Triple een verhuur en verkoop afdeling die zich absoluut kan meten met de top van de professionele Audio Visuele markt.

Kortom; de juiste mensen op de juiste plaats, waar betrouwbare apparatuur, veiligheid, technisch inzicht en service prioriteit hebben.