Lions winnen oefenpartij van CTO

Om een een beetje wedstrijdritme te behouden speelde ProBuild Lions vanmiddag een oefenwedstrijd tegen het CTO. De Lions wonnen met 63-53. Bij het CTO ontbraken Marinanne van de Hoek en Sharon Beld, maar daar stond tegenover dat Myrthe Beld en Karin Kuijt van de partij waren. Bij ProBuild bleef Maaike van de Bovenkamp aan de kant. Zij blijkt al een tijdje last te hebben van een gebroken vinger. Nadine Boesaart maakte haar comeback na een afwezigheid van ruim drie maanden. Ze speelde 8 minuten en scoorde 8 punten. Romy Stijsiger was met 14 punten het meest productief. Kati Harty had 12 punten.


Lions winnen oefenwedstrijd tegen CTOLions post win over CTO

On the way to the finals of the Dutch Cup Tournament coach Laki Lakner scheduled some practice games for his team. On Saturday ProBuild hosted CTO. The Lions put up a 63-53 win. Nadine Boesaart made a comeback after being injured for more than 3 months and scored 8 pounts in 8 minutes of playing time. Romy Stijsiger led the Lions with 14 points and Katy Harty had 12.