Zaterdag naar Bemmel

Zaterdag vindt de tweede wedstrijd van de kwartfinales plaats. Het team van ProBuild Lions brengt dan een tegenbezoek aan Lekdetec. De Lions hopen het karwei dan af te kunnen maken om door te gaan naar de halve finale. De Landsmeerse coaching staff probeert intussen het team op scherp te krijgen, want coach Laki Lakner was allerminst gecharmeerd van het optreden in de eerste wedstrijd tegen Lekdetec. “We speelden lui en laks, met het idee dat we toch wel gaan winnen. Dat houding moeten we nu echt kwijtraken, want de play-offs hebben hun eigen dynamiek en als je niet scherp bent en de tegenstander wel, dan kan het momentum van een serie ineens omslaan. We moeten echt letterlijk een paar stappen harder gaan lopen.”

De wedstrijd in Bemmel begint om 21:00 uur en de Arriva-bus uit Landsmeer vertrekt om 18:00 uur.