Woensdag: eerste wedstrijd kwartfinale play-offs

De reguliere competitie is voltooid en we gaan in hoog tempo door naar de volgende fase: de play-offs. Aanstaande woensdag speelt ProBuild al de eerste wedstrijd in de kwartfinale. De tegenstander is dan Lekdetec.nl.
Met de debutant uit Bemmel heeft ProBuild een speciale band. Coach Laki Lakner bracht er zijn eerste Nederlandse jaren door. Anouk en Kris Biesters speelden lang in Landsmeer. En natuurlijk is er coach Robin Hollander, die langdurig bij de Lions actief was en dit seizoen bij Lekdetec zijn eredivisiedebuut maakte als hoofdcoach. Voor Lekdetec was het afgelopen seizoen een leerjaar. Er werd niet veel gewonnen. De jonge talenten van de club moesten wennen aan het niveau en hebben ongetwijfeld veel opgestoken. Hetzelfde geldt voor de organisatie, die al werkende uitvond hoeveel inspanning het kost om een eredivisieteam op de been te houden. Stap voor stap naar de top, zo luidt het devies bij Batouwe. En dat zou best wel eens kunnen gaan lukken.
Woensdag begint de wedstrijd in Landsmeer om 20.30 uur. Zaterdag brengt ProBuild een tegenbezoek aan Bemmel. Zonodig wordt de serie volgende week woensdag in Landsmeer voortgezet.