Naar Rotterdam

Zaterdag reist ProBuild voor de laatste competitiewedstrijd naar Rotterdam. In het Topsportcentrum is Challenge Sports/Binnenland Rotterdam de tegenstander. 

Challenge Sports is er veel aan gelegen om deze wedstrijd in winst om te zetten. Het team van coach Pieter Kodde staat namelijk samen met Wereldtickets.nl en HLB Accountants op een gedeelde 2e plaats. Een overwinning betekent thuisvoordeel tot in ieder geval de halve finale van de play-offs.

 Pieter Kodde kan in deze wedstrijd – en ook in de play-offs – geen beroep meer doen op Leonie Kooij. De international is deze week aan een gescheurde enkelband geopereerd. Daarnaast is Jantine Kraak vanwege een enkelblessure ook niet inzetbaar en is het nog maar de vraag of Eline Kasius voldoende hersteld is van een voetoperatie.

ProBuild Lions wil deze wedstrijd ook winnen. Woensdag speelde het team  namelijk een matige wedstrijd en dat moet zaterdag rechtgezet worden.

 De wedstrijd begint zaterdag om 17:00 uur. De Arriva-bus vertrekt om 14:15 uur vanaf het parkeerterrein van de sporthal.

Voor supporters die met eigen vervoer naar het Topsportcentrum willen afreizen, moeten weten dat vanwege een thuiswedstrijd van Feijenoord parkeren bij het Topsportcentrum niet mogelijk is!