Lions schitteren op All Star Gala

[tab name=’Verslag’]
Tijdens het All Star Gala in Rotterdam is ProBuild Lions goed in de prijzen gevallen. Coach Laki Lakner werd coach van het jaar. Een bijna onvermijdelijke keuze: met zijn Lions won coach Lakner in vijf jaar 2 landskampioenschappen, 4 nationale bekers, 4 final fours en 2 supercups. En het is al weer bijna een jaar geleden, dat hij met zijn team een wedstrijd verloor.

Kati Harty werd net als vorig jaar MVP van het reguliere seizoen. Samen met Molly McDowell maakte ze deel uit van de uiteindelijke vijf All Stars. Die eer viel ook te beurt aan Marloes Nieuwveen (Wereldtickets), Kourtney Treffers (HLB Accountants) en Myrthe Beld (Eurosped).

De All Star Game werd met 99-95 gewonnen door het zuidelijke team van coach Lakner. Daarin traden naast Harty en McDowell ook Ilana Vergunst en Belinda Bos op. Kati Harty leidde het zuidelijke team met 19 punten.

De driepuntscontest werd gewonnen door Launa Hochstatter van Challenge Sports Binnenland Rotterdam. Molly McDowell en Kati Harty werden beiden in de eerste ronde uitgeschakeld.

The All Star Game turned out to be a great success for ProBuild Lions. Kati Harty, Molly McDowell, Ilana Vergunst and Belinda Bos were in team South, which was coached by Laki Lakner.

Kati Harty scored 19 points to lead the southern team to a 99-95 win, although winning did not seem to be the point in this game.

After the game it ws announcd that McDowell and Harty were elected as two of the five all stars of the season, together with Marloes Nieuwveen (Wereldtickets), Kourtney Treffers (HLB Accountants) and Myrthe Beld (Eurosped).

Coach Laki Lakner was elected as coach of the year.
[/tab]

[tab name=’Fotoalbum’]

[/tab]
[end_tabset]