Naar Bemmel

Zaterdagavond gaat de reis naar Bemmel waar ProBuild Lions het gaat opnemen tegen Lekdetec.nl. Voor de Lions staat alleen nog de ongeslagen status op het spel.

Lekdetec staat op de voorlaatste plaats, maar zou theoretisch nog kunnen dalen naar de laatste plek, of stijgen naar de achtste of de zevende positie. Maar de negende plek is de meest waarschijnlijke optie.

Als dat inderdaad zo uitpakt, kan het team van coach Robin Hollander geschiedenis schrijven door voor het eerst in zijn bestaan de play-offs te halen. De tegenstander is in dat geval ProBuild Lions.

De wedstrijd begint zaterdag om 20:45 uur. De bus uit Landsmeer vertrekt om 17:15 uur bij het ICL.

To Bemmel
Saturday ProBuild Lions travel to Bemmel to battle Lekdetec. Having clinched the first play-off spot, the Lions’ only remaining goal is to remain unbeaten. Lekdetec is in 9th seed, and theoretically it is possible to climb to the 7th spot or fall to the last. In the most likely scenario Lekdeetec stays in 9th seed and in that case they will face ProBuild Lions in the first play-off round (because as a talent developing team CTO will not be in the play-offs).
Game starts at 8:45 PM CET.