Lions goed vertegenwoordigd in All Star game

Vanavond maakte de Dames Eredivisiecommissie de selecties voor de All Star game bekend. ProBuild Lions is op 30 januari in Rotterdam goed vertegenwoordigd. Coach Laki Lakner coacht het zuidelijke team. Bart Sengers van Eurosped coacht de noordelijke selectie. Voor team Zuid zijn Molly McDowell, Kati Harty, Belinda Bos en Ilana Vergunst geselecteerd. De andere speelsters in het team van coach Lakner zijn Bridget Yoerger en Marloes Nieuwveen (Wereldtickets) Jamailah Adams en Nathalie van den Adel (Challenge Sports), Yordi Kathman (Lekdetec) en Lindsay Biggs (Uball).

In het Noordelijke team van coach Sengers zullen optreden: Myrthe Beld en Sharon Lammerink (Eurosped), Sharon Beld en Marianne van der Hoek (CTO), Kourtney Treffers, Laura Kooij en Zera Butter (HLB Accountants), Rianne de Roos (Celeritas) en Karen Kuijt (Grasshoppers).

Er is trouwens nog een eervolle selectie: de Landsmeerse speaker Ferdinand van Veen is gevraagd de All*Star-wedstrijd vocaal te begeleiden. Daarmee is hij feitelijk verkozen tot beste speaker van de eredivisie.

Kati Harty, Molly McDowell, Belinda Bos and Ilana Vergunst are elected for the All*Star game, which takes place in Rotterdam on January 30st. They will play for the Southern team, which will be coached by coach Laki Lakner. The four Lions will be teamed up with Bridget Yoerger and Marloes Nieuwveen (Wereldtickets) Jamailah Adams and Nathalie van den Adel (Challenge Sports Binnenland Rotterdam), Yordi Kathman (Lekdetec) en Lindsay Biggs (Uball).

Team North will be coached by coach Bart Sengers of Eurosped Twente and consists of Myrthe Beld and Sharon Lammerink (Eurosped), Sharon Beld and Marianne van der Hoek (CTO), Kourtney Treffers, Laura Kooij and Zera Butter (HLB Accountants), Rianne de Roos (Celeritas) and Karen Kuijt (STOL Grasshoppers).

The Lions’ announcer Ferdinand van Veen will perform as the announcer of the the All*Star-game.