ProBuild geen sportploeg van Noord Holland

[tab name=’Verslag’]
Gisteravond vonden in Egmond aan Zee de verkiezingen plaats van de sportman, sportvrouw en sportploeg van Noord Holland over het jaar 2010. De verkiezingen werden georganiseerd door het Noordhollands Dagblad. ProBuild Lions was genomineerd als sportploeg van het jaar. De Lions drongen gisteravond door de laatste drie, maar wonnen uiteindelijk niet. Die eer was weggelegd voor de zeilsters Lobke Berkhout en Lisa Westerhof. Een te billijken keuze van de stemmers, want deze meiden werden in 2010 wereldkampioen in hun klasse. Zover hadden de Lions en de andere genomineerden het nog niet geschopt.

Presentator Mart Smeets had een moeilijke avond, want hij moest een groot aantal nogal gênante momenten wegpoetsen. Afgezien van golfer Ronald Boef, die de prijs van gehandicapte sporter won, kwam namelijk geen enkele prijswinnaar opdagen. Sommigen hadden daarvoor een goed excuus, zoals de zeilmeisjes, die een wedstrijd hadden in Miami. Anderen vonden het gala overduidelijk niet belangrijk genoeg. Ajax keeper Maarten Stekelenburg bijvoorbeeld had laten weten liever vroeg naar bed te willen. Smeets sloeg zich professioneel door de steeds wonderlijker wordende avond heen. Onbetwist hoogtepunt was het gezamenlijke fotomoment van de winnaars, dat door de eenzaam op het podium staande presentator werd vervangen door een wat droevig getint slotwoord.

ProBuild Lions was nominated as the most succesful team of the province of North Holland of the year 2011. Yesterday the elections took plave. Although the Lions made it to the last selection of three, they did not win the election.
[/tab]

[tab name=’Fotoalbum’]

[/tab]

[tab name=Pictures’]

[/tab]

[end_tabset]