Naar Den Helder

Zondagmiddag 17:00 uur ontmoet ProBuild Lions HLB Accountants in de Sportlaan te Den Helder. Gezien de grote afstand met de rest van het veld behoeft ProBuild zich geen al te grote zorgen meer te maken over het vasthouden van de eerste positie. HLBA daarentegen is in een strijd gewikkeld met Challenge Sports, het CTO en Wereldtickets om een zo goed mogelijke uitgangspositie in de play-offs.

Bij HLB Accountants zal de Amerikaanse Brittanie Taylor-James haar debuut maken. Met haar lijkt Den Helder eindelijk weer eens een Amerikaanse van goed kaliber in huis gehaald te hebben. Ze speelde in de First Division bij North Carolina A&T State University, waar ze 19,3 punten per game scoorde. Ze was een WNBA-prospect, maar kwam in Portugal terecht. BIj Quinta Los Lombos haalde een gemiddelde van 17,8 punten en 7,8 rebounds.

De bus uit Landsmeer vertrekt om 14:00 uur.

Away-game in Den Helder
Sunday the Lions are in Den Helder for an away game vs HLB Accountants. With the distance between them and the rest in the ranking, the Lions are not too worried about keeping the first seed. HLBA, on the other hand, is engaged in a battle with Challenge Sports, CTO and Wereldtickets for the next three spots.

With HLB Accountants American forward Brittanie Taylor-James will make her debut. She was with North Carolina A&T State University, where she set a single season scoring record (623 points) and was the 22nd leading scorer in the Nation (19.3 ppg) in het senior year. After college she was a WNBA propect, but went to Europe to play for Quinta Los Lombos in Portugal, where she averaged 17.8 points and 7.8 rebounds.

Game starts at 5 PM CET.