Donderdag naar Uball

Donderdagavond speelt ProBuild Lions in Utrecht tegen Uball Amazone. De Amazones staan op dit moment op een achtste plaats met 8 punten uit 11 wedstrijden. Nog nooit in hun vijfjarige geschiedenis stonden ze zo laag in het lijstje.

Het afgelopen weekend verloor het team van coach Ray Laatst met 97-83 van STOL Grasshoppers. Een zege waarop volgens Amazone-croniqueur Luc Reuvers weinig op af te dingen viel. Lindsay Biggs scoorde 20 punten voor de Utrechtsen.

ProBuild won de thuiswedstrijd tegen Uball met mooie ronde cijfers: 100-70.

Voor degenen die met de auto naar Utrecht gaan, let op: Amazone speelt niet meer in de Weide Wereld te Leidsche Rijn, maar in Sportcentrum Galgenwaard. De wedstrijd begint om 20:30 uur

Thursday the Lions head to the city of Utrecht to meet Uball Amzone in an away game. Uball ranks at a franchise-low 8th spot, with just 4 victories out-of-11 games. Last weekend the Amazones suffered a 97-83 loss to STOL Grasshoppers.

In Landsmeer, ProBuild routed Uball 100-70.

Game starts at 8:30 PM CET.