Dames eredivisie poll

Op de website van de NBB kan gestemd worden op de speelsters voor de All Star wedstrijd, die plaats vindt op 30 januari in Rotterdam.

Vorig jaar deed geen enkele Nederlandse speelster van ProBuild Lions aan de All Star wedstrijd mee. Dat is eigenlijk een beetje vreemd voor een team dat nauwelijks meer weet wat verliezen is.

Nog opmerkelijker is dat de architect van dit succes, Laki Lakner, die bijkans bezwijkt onder de medailles die hij de laatste vijf jaar won, nog nimmer verkozen is. Wat moet je eigenlijk doen om coach van het jaar te worden?

U begrijpt het, ProBuild Lions fans: het wordt tijd om uw plicht te doen. Stemmen kan tot 20 januari.

On the website of the NBB (Dutch Basketball Organization) votes can be brought out for the upcoming All Star Game, which will take place on January 30st. Last year Kati Harty and Molly McDowell were part of the foreign team, but strangly enough no Dutch players of ProBuild were elected. Also a bit disappointing is that coach Laki Lakner, who obviously is the most succesful coach of the last 5 years, never was elected as coach of the year. ProBuild fans can do something about it: go to the NBB website and vote!