Hörmann gaat ProBuild Lions sponsoren

ProBuild Lions verwelkomt Hörmann Nederland als nieuwe subsponsor.

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

Hörmann KG wordt reeds door de derde en vierde generatie nakomelingen van de stichter van het bedrijf geleid. De persoonlijk aansprakelijke vennoten zijn Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann en Christoph Hörmann.

Internationale groei

De Hörmann-groep is een groeiende onderneming met internationale uitstraling. In 15 hoog gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië worden garage- en huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen geproduceerd.

Het familiebedrijf telt momenteel meer dan 6.000 werknemers. De totale omzet bedraagt meer dan 1 miljard euro. Een fijn netwerk van meer dan 50 eigen vestigingen en talrijke officiële dealers in meer dan 30 landen garandeert de klant de kortste weg naar het product.

Innovatieve producten

De basis van de huidige onderneming werd in de jaren 50 van de vorige eeuw gelegd met de industriële productie van een nieuw type garagekanteldeur, de Berry-deur.

De plaatsbesparende, verticaal openende sectionaaldeuren, zowel voor garages als voor industrie- en nijverheidsgebouwen, zijn in de jaren 60 het begin van een ontwikkeling met veelbelovende toekomstmogelijkheden.

Het productaanbod wordt voortdurend uitgebreid. Het omvat vandaag de dag naast de gekende klassiekers ook roldeuren, vouwdeuren, brandwerende deuren, snelloopdeuren, deuraandrijvingen en besturingen, dockequipments, brand- en rookafsluitingen, huisdeuren en binnendeuren, luifels en kozijnen.
Sociale en culturele betrokkenheid

Bij Hörmann is het een traditie om in het kader van sociale betrokkenheid projecten te steunen van organisaties en instellingen die diensten verlenen aan mensen met een beperking of aan chronisch zieken.

Informatie over vroegere en actuele projecten die door Hörmann gesteund worden, vindt u in het Duits of in het Engels op www.AmHerzen.de.

http://www.hormann.nl/