En nu?

Hoe Loon Lions er het volgende seizoen gaat uitzien, is nog onduidelijk. Het is in elk geval niet meer voorzitter René Bakker die daarover zal gaan. Hij gaat met pensioen, maar er staat een nieuw bestuur klaar dat zijn werk zal overnemen. Ook speaker Ferdinand van Veen, fotografe/webmaster Tine Sierink en webmaster/communicatiepersoon Henk Wals nemen afscheid.Coach Thijs Volmer zal volgend seizoen wel opnieuw aan het roer staan bij het Landsmeerse team. Ook de meeste speelsters willen in principe nog een jaar door, maar laten het afhangen van hun fysieke gesteldheid en stellen hun definitieve besluit nog even uit. Alleen Tessel van Dongen heeft gezegd te gaan stoppen en Roos Hof gaat een jaartje op wereldreis.


Tessel van Dongen

Hoe dan ook: de Landsmeerse jeugdopleiding floreert inmiddels, grossiert in landskampioenschappen en is in staat het eerste team te aan te vullen met talenten. Het toekomstperspectief is wat dat betreft gunstig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.