Deelnemers Final Four bekend

Na afgelopen speelweekend zijn de teams die zich voor de Final Four hebben geplaatst bekend: Solar-systemen Grasshoppers, Loon Lions, 4Consult/Binnenland en Lekdetec. Dozy BV Den Helder zou in punten nog gelijk kunnen komen met Lekdetec, maar dan plaatst Lekdetec.nl zich op basis van de onderlinge resultaten.


Solar-systemen Grasshoppers is de nummer 1 in de stand en speelt tegen de nummer 4. De nummer 2 speelt tegen nr. 3. De volgorde van de andere teams is na aankomend weekend bekend. Loon Lions zal 2e of 3e worden in de tussenstand na 12 wedstrijden. Lekdetec en 4Consult/Binnenland spelen nog tegen elkaar en Lekdetec ook tegen Keijser Capital Martini Sparks. Verder hangt het af van de uitslag in Katwijk (Solar-systemen Grasshoppers – Loon Lions).   


De wedstrijden in Landsmeer worden gespeeld op 25 januari om 19 en 21 uur, en de finale op 26 januari om 20 uur.


De precieze indeling wordt dus later bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.