Janine wint zilver bij Europe Cup 3×3

  (overgenomen van website NBB)

De Orange Angels hebben zilver veroverd bij de FIBA 3×3 Europe Cup 2018.  Janine Guijt, Natalie van den Adel en de zussen Jill en Loyce Bettonvil waren zondagavond in de Roemeense stad Boekarest in de finale niet opgewassen tegen Frankrijk (5-21), maar leverden wel de beste Nederlandse prestatie ooit bij de vrouwen senioren op een groot intenationaal toernooi in het 3×3 basketball. Vorig jaar in Amsterdam veroverden de Angels nog het brons.

 

Nederland was na het winnen van de halve finale tegen regerend wereldkampioen Italië (20-12) al zeker van het zilver. Eerder op de dag was in de kwartfinale al afgerekend met Spanje, dat met 13-11 aan de kant werd gezet. 

Lees verder op website NBB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.