Lions komen uiteindelijk tekort tegen Den Helder

De tweede oefenwedstrijd van Loon Lions speelde zich zaterdagavond af in Den Helder. Het ging drie kwarten min of meer gelijk op, maar uiteindelijk verloren de Lions met 73-61.

 

Met rust leidde Loon Lions met 34-35. In het derde kwart trok het team van coach Anna Vicenzetto de wedstrijd langzaam naar zich toe. Het vierde kwart starte met een Helderse voorsprong van 51-48. In de laatste periode brandde de conditionele kaars van de Lions snel op.

 

Tanya Bröring scoorde 16 punten. Voor het overige waren de scores goed verdeeld over de rest van het team. Katie Bussey was herstellende van een bronchitis, maar maakte toch haar eerste minuten voor Loon Lions na vijf jaar afwezigheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.