Harvey van Stein vertrekt bij Loon Lions

 

Coach Harvey van Stein en Loon Lions zetten hun samenwerking volgend seizoen niet voort. Dit is de uitkomst van een aantal gesprekken die Van Stein voerde met René Bakker, de voorzitter van de Stichting Topbasketball Landsmeer.

Bakker liet weten veel waardering te hebben voor Van Stein, die dit seizoen onder moeilijke omstandigheden moest werken. “We hadden te kampen met ziekte, blessures en spelerswissels. Er was veel emotie en Harvey heeft dat allemaal goed gemanaged. We hebben uit dit seizoen gehaald wat eruit te halen viel, ook dankzij de veerkracht van het team zelf. Maar in de gesprekken die Harvey en ik na het seizoen voerden, bleek dat we toch niet helemaal op een lijn zaten voor wat betreft de toekomst. En dan is het beter om afscheid te nemen.”

Harvey van Stein bevestigt het verhaal van Bakker. “Onze visie verschilde inderdaad. Daar is niets mis mee, maar in de dagelijkse gang van zaken kan dat een belemmering gaan vormen. Daarom laten we het bij één jaar. ”

In een email dankt Van Stein zijn staf, het team, het bestuur, de sponsoren en de fans voor hun steun en samenwerking. Hij kijkt met een goed gevoel terug op het seizoen. “Ik heb hier fijn samengewerkt Rani Chaoui, Gerald Noorden, Jan Jannes, de andere stafleden en bovenal de dames van het team. Ik denk dat we gezien de omstandigheden succesvol zijn geweest. En we waren een team, op het veld, maar zeker ook daarbuiten”.

1 thought on “Harvey van Stein vertrekt bij Loon Lions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.