Woensdag en zaterdag: uit en thuis

Woensdag 11 april speelt Loon Lions de tweede wedstrijd in de halve finale van de play-offs tegen Solar-systemen Grasshoppers. We hopen weer op veel steun van de Landsmeerse supporters. De wedstrijd in sporthal Cleyn Duijn begint om 20:30 uur en kaarten zijn te bestellen via de website van Grasshoppers.

Zaterdag 14 april vindt de derde wedstrijd plaats in Landsmeer. De aanvangstijd is 19:30 uur. Wie kaarten wil bestellen kan een mailtje sturen aan René Bakker (r.bakker53@upcmail.nl). Daarna ontvangt men een mail retour met het nummer waaronder het kaartje of de kaartjes gereserveerd staan, waarna men kan afrekenen aan de kassa.

De toegangsprijzen:

Niet leden: 5 euro
Niet leden t/m 12 jaar: 2 euro
Leden 2 euro
Sponsors, leden club van 100 en vrijwilligers hebben vrij toegang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.