Drie wedstrijden tegen Renes/Binnenland

Voor Loon Lions staan de komende twee weken drie wedstrijden tegen Renes/Binnenland op het programma. Het team dat er twee weet te winnen dringt door tot de play-offs.

In de andere voorronde spelen Keus/Royal Eagles en Lekdetec tegen elkaar. Solar-systemen Grasshoppers en Dozy Den Helder wachten intussen rustig af welk team zij gaan ontmoeten in de eerste play-offronde.

Loon Lions begint met een uitwedstrijd in Barendrecht op 17 maart en speelt vervolgens thuis op woensdag 21 maart. Mochten deze twee wedstrijden geen definitief resultaat opleveren, dan wordt er nog een derde wedstrijd gespeeld in Barendrecht op zaterdag 24 maart.

De aanvangstijden zijn op dit moment nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.