Loon Lions naar halve finale beker

Loon Lions heeft de halve finale van de strijd om de Carla de Liefde Trofee bereikt. Dat gebeurde door een 39-66 overwinning op het CTO, zondagmiddag in de Sporthallen Zuid te Amsterdam.

Loon Lions had weinig moeite met het talententeam van de Nederlandse Basketball Bond, dat gecoacht wordt door Molly McDowell.

In het eerste kwart ging de wedstrijd nog gelijk op. Na het kwart stonden de Lions met 15-17 voor. In de tweede periode wist Loon Lions de voorsprong uit te breiden tot 24-33 en ook in het derde kwart bleef het CTO goed in het spoor van de Lions.

De vierde periode brak aan bij een stand van 36-44, waarna het Landsmeerse team het tijd vond om op het gaspedaal te drukken. Het resultaat was een sprint van 4-22, die uiteindelijk tot een ruime winst leidde.

Roos Hof (10 punten en 8 rebounds) en Tanya Bröring (13 punten) waren aan Landsmneerse kant het meest produktief.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620