Charlotte van Kleef verhuist naar Australië

Charlotte van Kleef gaat Loon Lions in februari verlaten, zo maakte ze deze week definitief bekend. De 1.88 meter grote schutter vertrekt dan naar Australië, waar ze een contract tekent voor een half seizoen, de competitie loopt daar tot in augustus. Mogelijk wordt de overeenkomst daarna verlengd.

Spelen in dat land was voor Charlotte al lange tijd een droom, die ze nu gaat waarmaken.

Charlotte had haar plannen voor het seizoen al bij manager René Bakker en coach Harvey van Steijn aangekondigd. Vandaar ook de recente contractering van een nieuwe speelster met een goed schot van lange afstand: Janine Guyt.

Charlotte van Kleef scoorde dit seizoen tot nu toe 10 punten per wedstrijd. In de laatste wedstrijd tegen Solar-systemen Grasshoppers werd ze tot Lady of the Game gekozen, na een season-high productie van 25 punten (waarvan 5 driepunters) en 10 rebounds.

Charlotte van Kleef

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
638