Charlotte van Kleef verhuist naar Australië

Charlotte van Kleef gaat Loon Lions in februari verlaten, zo maakte ze deze week definitief bekend. De 1.88 meter grote schutter vertrekt dan naar Australië, waar ze een contract tekent voor een half seizoen, de competitie loopt daar tot in augustus. Mogelijk wordt de overeenkomst daarna verlengd.

Spelen in dat land was voor Charlotte al lange tijd een droom, die ze nu gaat waarmaken.

Charlotte had haar plannen voor het seizoen al bij manager René Bakker en coach Harvey van Steijn aangekondigd. Vandaar ook de recente contractering van een nieuwe speelster met een goed schot van lange afstand: Janine Guyt.

Charlotte van Kleef scoorde dit seizoen tot nu toe 10 punten per wedstrijd. In de laatste wedstrijd tegen Solar-systemen Grasshoppers werd ze tot Lady of the Game gekozen, na een season-high productie van 25 punten (waarvan 5 driepunters) en 10 rebounds.

Charlotte van Kleef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.