Zaterdagavond: bezoek van het CTO

Zaterdagavond ontvangt Loon Lions Molly McDowell en het CTO. Vorige week behaalden de Lions een mooie overwinning op Amazone. Mooi, omdat het team naast de jeugdspeelsters die altijd al meedoen nóg drie jeugdspeelsters in de gelederen had: Indy Le Belle, Lies van Straten en Quinty Kuijper.

En Roos Hof (20 punten) en Kim Hartman (19 punten) lieten zien weer helemaal terug te zijn van hun blessures. Daar stond tegenover dat dit keer Tanya Bröring, Fieke Ligthart en Epiphany Etienne met fysieke problemen langs de kant zaten.

De lijst van geblesseerden is inmiddels uitgebreid met Ella Bouman, die in de wedstrijd tegen Amazone haar ringvinger en middenhandsbeentje brak en de komende vier weken zeker niet zal kunnen spelen. Het ziet ernaar uit dat er zaterdag opnieuw een jong Lions-team op de vloer zal staan.

Het CTO is na acht wedstrijden nog zonder overwinning, dus hopelijk kunnen de Lions zaterdag toch hun tweede winst op rij boeken na een serie van drie verliespartijen.

Ella Bouman vier weken uitgeschakeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.