Zaterdag Royal Eagles in Landsmeer

Komende zaterdag al weer volgende thuiswedstrijd voor de vrouwen van Loon Lions. Na de eerste twee gewonnen wedstrijden komt nu FSG/Royal Eagles uit Apeldoorn naar de Landslake Arena. En waar de eerste potjes tegen Amazone en het CTO van Molly Mcdowell redelijk makkelijk gewonnen werden is de tegenstander nu van een ander formaat.

Royal Eagles heeft laten weten dat het voor niets minder dan de landstitel gaat. De huidige stand geeft een ander beeld met twee wedstrijden gespeeld en nul punten, maar deze wedstrijden werden met miniem verschil verloren tegen Den Helder en de regerend landskampioen Lekdetec.

Mooi moment dus voor de Lions om aan te sluiten bij dit rijtje. De wedstrijd begint om 19:30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.