Geslaagd weekend in Osnabrück

Loon Lions bracht het afgelopen weekend door in de Duitse plaats Osnabrück. Zaterdagavond speelden de Lions daar een oefenwedstrijd tegen de Osnabrück Panthers. De wedstrijd ging verloren met 62-60, maar volgens coach Harvey van Stein speelde Loon Lions een goede wedstrijd.

Zondag stond een wedstrijd op het programma tegen OTB Osnabrück, maar deze club kon op het laatste moment geen team bijeenbrengen. Wel mochten de Lions van hun fraaie accommodatie gebruik maken voor een training.

“Een betere wedstrijd dan vorige week tegen Willebroek, tegen een betere tegenstander”, aldus Van Stein. “Verdedigend leek het bij vlagen een clinic. We hebben 40 minuten lang gevochten, soms bijna letterlijk, want de arbitrage liet veel toe. De intensiteit lag erg hoog. Zondag konden de geblesseerde Lindsay (enkel), Tessel en José konden gebruik maken van de fitnessruimte en hebben we met de rest van het team een goeie training gehad. Kortom: een nuttig weekend.”