Tanya, Charlotte en Roos in selectie Amsterdam Angels

Bondscoach Hakim Salem heeft vandaag de selectie van de Amsterdam Angels bekend gemaakt voor de kwalificatieduels voor de FIBA EuroCup 2017-2018.

Hij heeft 18 speelsters opgeroepen waarmee hij vanaf aanstaande maandag gaat trainen. De Amsterdam Angels bestaan in elk geval uit internationals die actief zijn in de Nederlandse eredivisie, de Vrouwen Basketball League.

Naast een aantal routiniers staan er echter ook een aantal jonge talenten op het lijstje. Van Loon Lions heeft de bondscoach Tanya Bröring, Charlotte van Kleef en Roos Hof opgeroepen. De twee eersten maakten ook vorig jaar deel uit van de Amsterdam Angels. Dat gold ook voor Loon Lions speelster Fieke Ligthart, maar zij is gestopt met het NT.

Op woensdag 20 en woensdag 27 september is Saint-Amand Hainaut Basket uit Frankrijk de tegenstander. De Angels spelen eerst uit en daarna thuis. Als de Angels deze kwalificatieronde doorkomen, plaatsen ze zich voor de groepsfase van de EuroCup.

Lees het complete artikel: https://www.basketball.nl/oranje-topsport/orange-angels-/senioren/!/2148/kwalificatieduels-amsterdam-angels-voor-fiba-eurocup-women