Zaterdag in Katwijk (zonder toeters)

Zaterdag 6 mei speelt Loon Lions de derde wedstrijd in de halve finale-serie tegen Solar-systemen Grasshoppers. Locatie is Sporthal Cleyn Duin in Katwijk, Stadhoudersdreef 1, 2224 BN Katwijk. Aanvangstijd 19:30 uur.

Kaarten kunnen besteld worden via Loon Lions voorzitter René Bakker, r.bakker53@upcmail.nl. René zorgt ervoor dat je op een lijst komt, die bij de kassa ligt. Betaling geschiedt ter plekke. Toegang is 5 euro, maar kinderen onder de 16 jaar kunnen gratis naar binnen.

De organisatoren bij Grasshoppers hebben aangegeven dat toeters, in welke vorm ook, niet mee naar binnen mogen. Vorig jaar is daarvan te veel hinder ondervonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.