Loon Salarissoftware blijft tot 2020 sponsor Loon Lions

Loon Salarissoftware BV uit Landsmeer verlengt het sponsorschap van Loon Lions met drie seizoenen, dus tot en met het jaar 2020. Zaterdag 29 april ondertekenden beide partijen het verlengingscontract.

Loon Salarissoftware startte eind 2014 met de sponsoring, en is tevreden met de behaalde resultaten. Directielid Frans Faber: “Vorig jaar zijn de Loon Lions landskampioen geworden, en dit seizoen gaan de dames ook weer kansrijk de play-offs in.” Faber is tevens te spreken over de samenwerking met de basketballvereniging. “De samenwerking verloopt prima. Loon Lions heeft volop oog voor de sponsorbelangen en voldoet op die manier aan onze verwachtingen.”

Er zijn voor Faber nog meer redenen om het sponsorschap voort te zetten. “Loon Salarissoftware wordt door heel Nederland verkocht, dus is en blijft sponsoring voor ons ook in die zin interessant. Verder is Loon salarissoftware een sportief bedrijf, al onze werknemers doen aan sport. We sponsoren dan ook een flink aantal sportteams, met als vlaggenschip de Loon Lions. Bovendien is Lions een echte Landsmeerse club, met een gedegen organisatie erachter. Een organisatie die toekomstgericht is en altijd op zoek is naar verbetering. En die uitgangspunten passen heel goed bij ons bedrijf. We gaan daarom heel graag nog eens drie jaar door met de basketballmeiden van Loon Lions.”

Voorzitter René Bakker van de Stichting Topbasketball Landsmeer liet weten blij te zijn met de voortzetting van de overeenkomst. “Loon Salarissoftware bekijkt de samenwerking heel professioneel, maar is tegelijkertijd een puur Landsmeers bedrijf, met een enorme liefde voor sport. De samenwerking is heel prettig. De lijnen zijn kort en informeel, we hebben letterlijk vroeger nog bij elkaar in de klas gezeten. We gaan de komende jaren door met het realiseren van onze gezamenlijke doelstelling: een VBL-topteam met een goede organisatie en een prettige sfeer, dat zoveel mogelijk gevoed wordt met speelsters uit de eigen jeugdopleiding.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.