Loon Lions naar volgende bekerronde

Loon Lions is doorgedrongen tot de volgende ronde in de strijd om de Carla de Liefde trofee. In Katwijk wonnen de Lions met 46-100 van het tweede team van Grasshoppers.

Charlotte van Kleef scoorde 19 punten, Beau Baars 17, Lindsay Pengel 15 en Tanya Bröring 14.

De Lions hadden wat moeite om op gang te komen. Na vijf minuten stond het 14-15, maar met een drietje van Charlotte van Kleef kwam een Landsmeerse run op gang die leidde tot een 20-31 kwartstand. Beau Baars mikte drie driepunters raak in het kwart en maakte 13 punten.

In de tweede periode stoomden de Lions door en met rust was de score – zoals dat heet – gedubbeld: 26-52. In de tweede helft kreeg de jeugd van de Lions ruim baan van coach McDowell. Epiphany Etienne scoorde uiteindelijk het honderdste punt.

2016-12-13-photo-00000268

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.